Info 2021-05-28T14:49:33+03:00
Aukioloajat

ma-pe 7-22
la 8-22
su 10-21

Myymäläkohtaiset aukioloajat löydät kohdasta Liikkeet ja palvelut.

Saapuminen

Kauppakortteli Pekuriin on helppo tulla. Pekuri sijaitsee aivan Oulun keskustassa Rotuaarin kävelykadulla. Kauppakortteli Pekuri rajautuu
Kauppurienkadun, Kirkkokadun, Saaristonkadun ja Torikadun väliin.

Saapuessasi autolla, lähistöltä löytyy useampi pysäköintitalo ja lukuisat bussilinjat kulkevat ihan Pekurin vierestä. Kauppatorin laituriltakin on Pekuriin lyhyt kävelymatka.

Liikuntarajoitteiset

Henkilöauton tai taksin kyydistä on helpointa jäädä Saaristonkatu 9 sisäänkäynnillä. Aimo Park Pekurin pysäköintihalliin voi jättää ja noutaa matkustajan 6 min läpiajoaikana maksutta. Pysäköintihallista pääsee hisseillä suoraan kerroksiin. Inva-wc löytyy toisesta kerroksesta entiseltä paikaltaan.

Sisäänkäynnit

Kauppakortteli Pekuriin on useita sisäänkäyntejä. Pääsisäänkäynti on Kauppurienkadulla Rotuaarilla. Toinen sisäänkäynti on Saaristonkadulla ja Kirkkokadulta on liiketilojen kautta käynti kauppakeskukseen, toimistotiloja palvelee Torikadun sisäänkäynti. Kauppakortteliin pääsee myös kätevästi suoraan pohjakerroksen Aimo Park Pekurin pysäköintihallista, jonne on kulku Torikadun puolelta.

Pohjoinen pääsisäänkäynti Kauppurienkatu 10

Vanha Alkon sisäänkäynti ”Pikkolo” Kauppurienkatu 10 B

Eteläinen sisäänkäynti Saaristonkatu 9

Läntinen toimistojen sisäänkäynti Torikatu 15

Pysäköinti

Ympäristössä on runsaasti pysäköintitilaa useammassa pysäköintihallissa.

Aimo Park Pekuri >

Helpointa on jättää auto Aimo Park Pekurin pysäköintihalliin kauppakorttelin pohjakerrokseen, josta pääset hisseillä suoraan kauppakorttelin muihin kerroksiin. Aimo Parkin pysäköintihallista on myös suorat reitit Rotuaarille ja Saaristonkadulle.

Autotori Scandic >

Autotori Scandic on kulmittain viereisessä korttelissa hotelli Scandicin ja elokuvateatteri Finnkinon korttelissa. Sisäänkäynti autolla on Albertinkatu 3:stä ja jalankulku aivan Kauppakorttelia vastapäätä Saaristonkadulle.

Kivisydän >

Kalliopysäköinti Kivisydämeen pääset autolla helpoiten Torin ramppia osoitteessa Hallituskatu 1. Siitä on lyhyt matka Pallaksen uloskäynnille, joka on aivan Kauppakorttelin pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Toinen ramppi sijaitsee Otto Karhin puiston kulmalla Hallituskatu 20:ssä.

Muut pysäköintipaikat

Esimerkiksi kauppatorin useista pysäköintialueesta on noin parin sadan metrin kävelymatka Kauppakortteli Pekuriin.

Bussilla

Lähes kaikki keskustan bussilinjat sivuavat Kauppakortteli Pekuria. Kauppakortteli Pekuria lähimmät pysäkit ovat Kaupungintalo ja Pekuri. Linjat 1-17 pysähtyvät Kaupungintalon pysäkeillä, ja linjat 20-57 pysähtyvät Pekurin pysäkeillä. Pekurin pysäkit sijaitsevat ihan kauppakorttelin vieressä ja kaupungintalon pysäkeiltä on lyhyt kävelymatka kauppakortteliin.

Rautatieasemalta on lyhyt, noin kilometrin metrin matka Rotuaarille ja Kauppakortteli Pekuriin. Rautatieasemalta kulkevat myös Citybussit, joilla pääsee Rotuaarinaukion pysäkille

Oulun joukkoliikenne >

VR >